Salut,

Pe 3 decembrie, în întreaga lume se sărbătorește Giving Tuesday, gândită ca o zi a generozității după celebrele zile de Black Friday și Cyber Monday. Ne-am gândit să-ți facem ziua asta mai ușoară, așa că am compus o listă cu lucruri concrete și simple pe care le poți face pentru a ajuta cele 15 cauze Donează cu Pago.

Pe Donează cu Pago investiția ta în bine găsește întotdeauna o promoție activă, așa cum te-am obișnuit: donația merge în totalitate către cauză, iar tu primești garantat până la 10% înapoi pentru donația ta recurentă cu Pago. Astăzi mergem însă mai departe și îți cerem ajutorul în moduri care depășesc donațiile online – ne-ar ajuta timpul tău, donații în obiecte și nu numai.

Iată lista de dorințe a celor 15 cauze Donează cu Pago, pentru Giving Tuesday:

Categoria Educație

Asociația Lindenfeld – Ajungem Mari 

Ne propunem, cu sprijinul tău, să trimitem 8 adolescenți într-o tabără la munte alături de mentorii lor, voluntarii care le-au devenit un fel de frați mai mari care îi îndrumă și sprijină permanent. Pregătește-te să faci o donație online și noi îți vom PICTA o inimă pe peretele nostru în semn de mulțumire!

Donează cu Pago aici sau direct pe site-ul Ajungem MARI.

Fundația United Way România

Ne-am propus ca, pe 3 decembrie, toată ziua, să atingem suma de 2000 de euro. Acești bani ne vor ajuta să echipăm pentru iarnă o clasă întreagă de copii școlari. Să le oferim hăinuțe groase, cu care să treacă peste iarnă, să nu lipsească de la ore din cauza frigului și să poată veni la școală fără să le înghețe mânuțele și picioarele.

Marți, 3 decembrie 2019 donează pentru ca un copil dezavantajat să poată merge la școală. Donează în aplicația Pago sau direct din browser aici sau trimite VIITOR, prin SMS la 8844.

Asociația SAMAS 

Cutia Bebelușului călătorește, iar luna aceasta va ajunge la alți 12 bebeluși care au nevoie de ea, din județul Argeș. Echiparea CUTIILOR Bebelușului se va desfășura de Giving Tuesday, pe 3 decembrie, în intervalul orar 11:00 – 13:00 la Centrul SAMAS din Popa Soare nr. 16, București. Puteți să vă înscrieți să luați parte la pregătirea cadoului pentru nou-născut aici sau puteți contribui printr-o donație aici.

Ajutorul dumneavoastră îi oferă unui bebeluș un pat sigur, un ajutor material cu toate cele necesare pentru primele 3 luni de viață și, foarte important, educația necesară pentru ca mama să-l alăpteze, să-l îngrijească mai bine, ca acesta să se dezvolte și să fie sănătos pe tot parcursul vieții sale. Costul unei cutii este de 1000 de lei, donațiile dumneavoastră dau o șansă la viață și la sănătate unui bebeluș care se naște în sărăcie.

Categoria Participare Civică

Asociația Declic 

Generozitatea voastră poate lua forma donațiilor – aici, dar mai ales a unor semnături. Vezi campaniile active la https://www.declic.ro/petitii-active și semnează.

Asociația Clubul Câinilor Utilitari 

Am început amenajarea terenului pentru antrenamente de căutare și salvare! Avem o listă mare de bifat pentru a putea ajunge la un teren cu standarde internaționale pentru antrenamente oficiale. Pe lista de priorități avem următoarele: mașină de tuns iarba pe benzină, lămpi pe led, generator, container baracă, materiale de construcții, scule (bormașină, fierăstrău electric/circular etc.).

Orice ajutor ne duce mai aproape de terenul la care visăm să-l amenajăm. Pentru aceste materiale primim donații în bani aici.

Asociația Apulum Forum 

Știm că au trecut alegerile prezidențiale, însă 2020 se anunță un an și mai încărcat. Pentru că vrem ca următoarele alegeri să putem ajuta și mai mulți tineri să fie observatori independenți, te rugăm să donezi cu Pago pentru Forum Apulum. Dorința noastră? Să ne atingem repede primul obiectiv financiar de 6000 de lei, pentru a strânge ulterior bani pentru Cartea Fetelor. Carte de benzi desenate cu povești incomode; povești despre adulți care depășesc limitele, despre autoritatea prost înțeleasă.

Categoria Sănătate și Sport

Asociația MagiCAMP 

De Giving Tuesday vrem să vă invităm să vedeți cu ochii voștri cât de mult poate conta contribuția fiecăruia dintre noi. După doi ani de la campania Împreună pentru MagicHOME, casa este gata să primească oaspeți. Vă invităm la Săptămâna Porților Deschise la MagicHOME Fundeni! ÎNSCRIERI AICI: 👉 https://cutt.ly/ge1iGhS. Nu uitați, magia e în FAPTE❤️ !

Desigur, nu spunem nu donațiilor pentru Fondul de Urgență! Iarna este aici și este nevoie de noi mai mult ca oricând!

Asociația Inima Copiilor 

Marți, 3 decembrie 2019 donează pentru organizarea misiunilor medicale lunare la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii „Marie Curie”, în cadrul cărora medici din străinătate operează, împreună cu colegii români, mai mult de 15 copii. Donează cu Pago aici sau trimite LOVE prin SMS la 8844 (2 euro).

Asociaţia Caravana cu Medici 

Anul acesta am investit într-o unitate mobilă care să devină spațiu de consultații pentru beneficiarii noștri. Am transformat-o astfel încât să corespundă standardelor legislației în vigoare, iar acum ne dorim să îi dăruim o înfățișare pe măsură, care să ne reprezinte. Avem nevoie de 3000 de lei (donații cu Pago aici) sau de un serviciu profesionist de colantare în București sau în împrejurimi.

Asociația SOS Satele Copiilor

Ne dorim ca niciun copil să nu petreacă Sărbătorile în frig, ci acasă, în familie, într-un cămin cald și linistit. Pentru multe dintre familiile pe care le sprijinim în Programul de prevenire a separării copilului, iarna vine cu provocări și mai mari, chiar dacă trebuie încălzită o singură cameră, în care stau copiii și părinții. Așadar, de Giving Tuesday ne propunem să strângem 5.000 lei, pentru a ajuta 10 familii greu încercate cu lemne de foc. Te așteptăm să donezi cu Pago, aici 😊.

Fundația Hope and Homes for Children 

În luna decembrie, căutăm 450 de companii care pot și vor să doneze fiecare câte 1.000 de euro, pentru proiectul nostru de construire a două case de tip familial, în care 24 de copii orfani să trăiască „ca acasă”.

Până pe 31 decembrie, companiile au posibilitatea de a-și direcționa, fără niciun cost, 20% din impozitul pe profit către o cauză socială. Dar omul sfințește locul și nu companiile donează, ci oamenii care lucrează pentru ele. Dacă vrei să dai o mână de ajutor, vorbește-le celor care decid despre noi și despre misiunea noastră de a închide toate orfelinatele din România până în 2027. Detalii la https://www.hopeandhomes.ro/campanie20

Dacă vrei să faci și o donație, o poți face rapid și fără costuri aici.

Asociația Centrul FILIA  

Pe lângă donațiile în bani (donează aici pentru ca noi să putem dezvolta o campanie împotriva hărțuirii sexuale și violenței de gen în București) avem nevoie de produse de igienă pentru femei și copii (absorbante, pampers, șervețele umede intime, geluri de duș, șampon, săpun etc.). Aceste produse vor fi date de noi în comunitate.

Contact: Elena Samoilă: elena.samoila@centrulfilia.ro, 0753023182. Adresa FILIA: Sos. Mihai Bravu nr 192, bl 204, sc 1, et 8, ap 32, Bucuresti.

Categoria Altele

Asociația Transylvania Animal Care (TAC.social)

Avem mare nevoie de un analizor de biochimie pentru pacienții noștri. E un aparat elementar într-un cabinet veterinar, însă, prețul lui e mult peste puterile noastre. Acum, punem pacienții pe drumuri spre alte cabinete pentru un diagnostic corect, iar pentru câinii singuri, fie alergăm noi cu probele încoace și-ncolo, fie renunțăm la analize. Analizorul de biochimie ne va ajuta să fim profesioniști și mult mai eficienți.  Donații în bani primim cu drag și mulțumiri aici.

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice

Noi ne dorim să reușim dotarea Centrului cu echipament medical de urgență (aparat de anestezie inhalatorie și concentrator de oxigen). În prima lună de strângere de donații cu Pago am reușit să strângem 10% din suma necesară. Pe 3 decembrie am vrea să ajungem la cel puțin 20%. Ne ajuți să ajutăm animalele salbatice, donând aici?

Asociația Sister (Our Big Day Out) 

Suntem în căutarea unui spațiu temporar pentru primirea produselor și pregătirea a minimum 2.500 de cadouri, ce vor fi oferite beneficiarilor noștri. Spațiul ar trebui să fie disponibil în perioada 9-18 decembrie 2019, să aibă minimum 300 mp, electricitate și căldură, acces la camioane/ mașini mari, acces transport public, și să se poată securiza. Pentru detalii te rugăm să ne scrii la obdo@sister.ro.

Desigur, ne poți face și o donație cu Pago aici, pentru care îți mulțumim.

Pentru informații suplimentare, nu ezita să contactezi direct organizația sau să ne scrii la doneaza@pago.ro.

 

O zi cu generozitate îți dorim!

Echipa Donează cu Pago

Echipa Donează cu Pago

Share

SHARE THE GOOD NEWS WITH YOUR FRIENDS

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU