“Suntem peste 100.000 cei care ne plătim lunar prin Pago utilitățile, întreținerea, ne reîncărcăm cartela pentru a ține legătura cu toți cei dragi, de multe ori plecați în afara țării. Facem asigurări și avem grijă de casa de acasă și de cei dragi. În afara casei este însă o continuare a lui acasă – societatea în care trăim și sub a cărei reguli ne supunem. O societate pe care o putem ajuta să fie mai bună, la fel cum vrem să ne facem casa mai bună.

 

Ne dorim ca Pago să devină prima platformă românească care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a dona direct din aplicație, printr-un singur click. Este rapid, sigur și fără costuri, în timp ce fiecare donație din aplicație vine cu diverse beneficii pentru implicarea în societate.”

 

Adrian și Alex

co-fondatori Pago

“Suntem peste 100.000 cei care ne plătim lunar prin Pago utilitățile, întreținerea, ne reîncărcăm cartela pentru a ține legătura cu toți cei dragi, de multe ori plecați în afara țării. Facem asigurări și avem grijă de casa de acasă și de cei dragi. În afara casei este însă o continuare a lui acasă - societatea în care trăim și sub a cărei reguli ne supunem. O societate pe care o putem ajuta să fie mai bună, la fel cum vrem să ne facem casa mai bună.

Ne dorim ca Pago să devină prima platformă românească care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a dona direct din aplicație, printr-un singur click. Este rapid, sigur și fără costuri, în timp ce fiecare donație din aplicație vine cu diverse beneficii pentru implicarea în societate.

Adrian și AlexCo-fondatori Pago

Suntem un startup care a crescut organic, așa că a venit momentul să dăm mai departe societății. Ne-am uitat la pasiunea celor 21 de dezvoltatori, oameni de grafică sau de comunicare din echipa noastră, împreună cu experiența celor 1.2 milioane de plăți și am decis că putem face mai mult – putem motiva utilizatorii aplicației să doneze către ONG-uri, acele entități care ajung la povești și oameni la care statul nu ajunge prin politici publice de masă. Pe ele vrem să le ajutăm să se finanțeze mai ușor.

Donează cu Pago este inițiat de Pago, aplicația care a ajuns la peste 120.000 de utilizatori activi și peste 1.2 milioane de plăți realizate la peste 230 de furnizori naționali și locali. Mai multe detalii poți citi chiar pe site-ul Pago.

Având sprijinul Băncii Transilvania, al Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile și al Fundației Comunitare București am lansat această idee cu speranța că Donează cu Pago va fi o modalitate simplă și ieftină care va facilita donațiile. Împreună cu cei zece membri ai juriului și cu ajutorul tău am ales primele 15 ONG-uri către care vom pune această platformă la dispoziție, împreună cu sprijinul nostru și al partenerilor pentru a comunica eficient cu donatorii.

Cum funcționează?

Vezi cum funcționează —›

Juriu

Vezi juriu —›

Regulament

Vezi regulament —›

Întrebări frecvente

Vezi întrebări frecvente —›

Rapid

DONEZI ÎN STILUL TĂU

Cu un tap, din aplicația Pago, unde primești beneficii la donația recurentă, sau direct din browser.

Necomisionat

COSTURILE SUNT ÎN GRIJA NOASTRĂ

Pago și partenerii săi susțin toate costurile asociate, iar donația merge în totalitate către cauză.

Transparent

ȘTII CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BANII TĂI

Te anunțăm despre progresele cauzei pentru care ai donat.