“Suntem peste 220.000 cei care ne plătim lunar prin Pago utilitățile, taxele și impozitele, ne reîncărcăm cartela pentru a ține legătura cu toți cei dragi, de multe ori plecați în afara țării. Facem asigurări și avem grijă de casa de acasă și de cei dragi. În afara casei este însă o continuare a lui acasă – societatea în care trăim și sub a cărei reguli ne supunem. O societate pe care o putem ajuta să fie mai bună, la fel cum vrem să ne facem casa mai bună.

 

Suntem recunoscători celor care au donat peste 235.000 de lei în primul an de la lansarea funcționalității, cu o medie de 35% donații recurente. Ne bucurăm să putem susține societatea civilă printr-un mod mai rapid, sigur și necomisionat de a strânge fonduri pentru cauzele lor.”

 

Adrian și Alex

co-fondatori Pago

“Suntem peste 100.000 cei care ne plătim lunar prin Pago utilitățile, întreținerea, ne reîncărcăm cartela pentru a ține legătura cu toți cei dragi, de multe ori plecați în afara țării. Facem asigurări și avem grijă de casa de acasă și de cei dragi. În afara casei este însă o continuare a lui acasă - societatea în care trăim și sub a cărei reguli ne supunem. O societate pe care o putem ajuta să fie mai bună, la fel cum vrem să ne facem casa mai bună.

Ne dorim ca Pago să devină prima platformă românească care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a dona direct din aplicație, printr-un singur click. Este rapid, sigur și fără costuri, în timp ce fiecare donație din aplicație vine cu diverse beneficii pentru implicarea în societate.

Adrian și AlexCo-fondatori Pago

Suntem un startup care a crescut organic, așa că a venit momentul să dăm mai departe societății. Cu ajutorul celor peste 25 de dezvoltatori, oameni de grafică sau de comunicare din echipa noastră, împreună cu experiența celor peste 5 milioane de plăți realizate în aplicație, oferim utilizatorilor noștri posibilitatea de a face o faptă bună, printr-o donație unică sau recurentă către 15 cauze.

Donează cu Pago este inițiat de Pago, aplicația care a ajuns la peste 200.000 de utilizatori activi și peste 5 milioane de plăți realizate la peste 365 de furnizori naționali și locali. Mai multe detalii poți citi chiar pe site-ul Pago.

Având sprijinul Băncii Transilvania, al Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile și al Fundației Comunitare București am lansat această idee cu speranța că Donează cu Pago va fi o modalitate simplă și ieftină care va facilita donațiile. Și nu ne-am înșelat! De la lansarea în aplicație a acestei funcționalități în octombrie 2019, aproape 100.000 euro oferiți de utilizatorii Pago au ajutat aceste cauze să prindă viață.

Cu Pago, toate donațiile, inclusiv cele recurente, sunt necomisionate atât pentru donatori cât și pentru ONG-uri, iar utilizatorii Pago primesc înapoi până la 10% din valoarea donației recurente, sub formă de puncte Pago.

Cum funcționează?

Vezi cum funcționează —›

Întrebări frecvente

Vezi întrebări frecvente —›

Rapid

DONEZI ÎN STILUL TĂU

Cu un tap, din aplicația Pago, unde primești beneficii la donația recurentă, sau direct din browser.

Necomisionat

COSTURILE SUNT ÎN GRIJA NOASTRĂ

Pago și partenerii săi susțin toate costurile asociate, iar donația merge în totalitate către cauză.

Transparent

ȘTII CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BANII TĂI

Te anunțăm despre progresele cauzei pentru care ai donat.