Ultimele săptămâni au fost pline pentru comunitatea Donează cu Pago. Cele 15 cauze au început să folosească banii strânși cu Pago, iar rezultatele nu se lasă așteptate. Echipa Donează cu Pago a participat la mai multe întâlniri offline, în care a prezentat platforma și ONG-urile partenere, iar de ziua Mondială a ONG-rilor a avut loc cea de-a doua întâlnire informală a acestora. Mai mult, doneaza.pago.ro are un nou design, mai prietenos.
Iată, deci, de ce nu am stat degeaba în ultimele săptămâni:

Peste 950 de donatori ni s-au alăturat

Până acum, cele 15 cauze au strâns peste 67.000 de lei. 28% dintre de donatori au optat pentru donația recurentă, activată din browser sau în Pago, pentru care au primit înapoi până la 10% din valoarea donației.

Haine de primăvară pentru doneaza.pago.ro

Poți dona fără costuri și recurrent și din browser, acum cu un design și mai prietenos, în care poți vedea mai ușor sumele strânse pentru fiecare cauză sau pentru fiecare categorie și numărul de donatori.

Fii chiar tu primăvară!

Ce ai spune să fii chiar tu vestitor al primăverii? Donează #fărăcosturi, #rapid și #recurent și hai să aducem la viață cele 15 cauze!

Pe 20 februarie, colega noastră Simona Adam a fost prezentă la atelierul de fundraising În stare de bine, în care a povestit despre Donează cu Pago și lecțiile învățate în primele luni de la lansarea proiectului.

Vești despre cauzele Donează cu Pago

De Ziua Mondială a ONG-urilor a avut loc cea de-a doua întâlnire a cauzelor Donează cu Pago. Evenimentul a fost prilej pentru a coace noi idei și abia așteptăm să le punem în practică!

Ai citit cele mai noi interviuri de pe blog?

Am început să publicăm săptămânal o serie de articole despre cauzele Donează cu Pago și mai ales despre oamenii din spatele lor. Am început cu TAC.social, am continuat cu minunata echipă ACDB, cu Clubul Câinilor Utilitari, care ne inspiră prin prietenia cu câinii lor, apoi cu Asociația SAMAS, care a creat cel mai extins program de sănătate și suport pentru mame și sugari în primele 1000 de zile.

Pe lângă acestea, Caravana cu Medici și Forum Apulum au publicat articole originale pe blog, despre experiența lor la firul ierbii.

Pe pagina de Facebook și pe Instagram publicăm zilnic vești despre toate cauzele. Dacă nu ai făcut-o încă, te așteptăm și pe social media 🙂

Nu uita: donațiile cu Pago sunt necomisionate pentru donator și pentru ONG și pot fi realizate din browser sau din aplicația Pago, acolo unde donatorii primesc înapoi până la 10% din valoarea sumei donate recurent.

La final, o rugăminte

Comunitatea Donează cu Pago crește organic, ducând vestea de la om la om. Contăm și pe tine să povestești mai departe despre acest proiect sau să ne spui dacă crezi că este ceva ce putem îmbunătăți în modul în care comunicăm.

Echipa Donează cu Pago

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU