Transparența în fața donatorilor este una dintre valorile care stau la baza Donează cu Pago. În ultimele 8 luni peste 1.590 de donatori unici au contribuit cu peste 150.000 de lei la cele 15 cauze Donează cu Pago și vrem să vă mulțumim prin transparență. 

Din totalul de 3.100 de donații, peste 2.240 de donații au fost realizate în primele 6 luni ale anului, cu o valoare medie de 43 lei/donație, 80% fiind realizate din aplicația Pago. Ce ne-a lăsat însă fără cuvinte este că aproape unul din doi donatori a setat o donație recurentă. Mulțumim!

Ce înseamnă asta, mai exact?

3.100, 46%, 80% – poate că aceste numere nu înseamnă mare lucru. Iată cum se traduc ele în rezultate concrete:

❤️ Aproximativ 70 de copii au fost operați anul acesta la Centrul de Cardiochirurgie de la Marie Curie, misiune medicală posibilă inclusiv datorită celor 10.000 de lei donați pentru Inima Copiilor. Donațiile din perioada aprilie-iunie, alți 13.200 de lei, au fost folosite pentru achiziționarea unui incubator de transport pentru Maternitatea Bucur.

❤️ 12 este numărul copiilor sprijiniți de către United Way România cu primii 4.000 lei strânși până acum prin Pago. Aceștia au fost ajutați câte 3 luni cu hrană, haine, ajutor la teme, participare la activități non-formale de educație. Pe perioada pandemiei masa caldă s-a transformat în pachete cu alimente, iar activitățile educaționale s-au mutat în online sau, acolo unde nu a existat acces la tehnologie, pedagogii au dus copiilor fișe pentru diverse activități școlare. 

❤️ Asociația SAMAS a donat CUTIA Bebelușului unei mămici de 17 ani din București, orfană. Educatorul perinatal a vorbit cu ea și a ajutat-o cu îngrijirea bebelușului. Din fondurile strânse pentru campania socială pentru mamele infectate cu COVID-19 au fost posibile 4 consilieri telefonice de alăptare și menținerea lactației și 2 webinarii live gratuite.

❤️ Peste 20.000 de persoane au citit alertele de fake news, raportul despre dezinformarea despre Covid-19 răspândită în social media sau conceptele despre dezinformare și gândire critică create de către echipa Forum Apulum – câteva exemple aici și aici.

❤️ Peste 10.500 de persoane au urmărit Pet Talk LIVE cu Vlad Popescu, venind în sprijinul tuturor celor care au nevoie de sfaturi în relația cu câinele lor.

❤️ 75 de părinți și 117 copii din zona Sibiu, au fost susținuți de către SOS Satele Copiilor pentru a putea rămâne împreună.

❤️ Echipa TAC.social a sterilizat și/sau îngrijit peste 200 de câini și a construit un program special pentru câini (Argos). Donează cu Pago e cel mai frumos lucru care ni se întâmplă în acest an și vrem să știți că banii dumneavoastră se transformă în medicină veterinară și în încredere. Vă mulțumim.

❤️ 250 de animale au fost îngrijite de către ACDB la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice.

❤️  Centrul FILIA a ajuns la Valea Seacă cu 38 de pachete pentru femeile din comunitate.

❤️ Caravana cu Medici a ajuns la alți 150-200 pacienți datorită donațiilor primite prin Pago.

❤️Asociația Magic a susținut 160 de mame și copii prin Fondul de Urgență destinat familiilor copiilor cu afecțiuni grave.

❤️Hope and Homes for Children România a asigurat cele necesare traiului de zi cu zi pentru 8 copii și familiile lor din comunitățile foarte sărace, în criza Covid-19.

❤️ Ajungem MARI a organizat 11 ieșiri educative și recreative pentru 55 de copii și adolescenți institutionalizați din 3 județe. În plus, asociația a colectat calculatoare și laptopuri din donații, iar cei 1.800 lei strânși în perioada stării de urgență au mers către pregătirea, repararea, echiparea  și livrarea a 20 calculatoare și laptopuri care vor ajunge în 9 centre de plasament.

❤️ Datorită donațiilor către Our Big Day Out, 68 de sesiuni de meditații private a câte 2 ore au fost oferite copiilor și tinerilor din sistemul de protecție specială.

Cum poți fi la curent cu progresul cauzelor?

Acestea sunt doar câteva dintre exemple, căci fiecare dintre cele 15 ONG-uri partenere s-au mobilizat în acestă perioadă grea. Cu fiecare dintre acestea am povestit pe larg, pe blog. Zilnic, pe pagina de Facebook și pe Instagram postăm vești despre cele 15 cauze. Te așteptăm cu un like, un follow sau un share 🙂

Nu uita: donațiile cu Pago sunt necomisionate pentru donator și pentru ONG și pot fi realizate din browser sau din aplicația Pago, acolo unde donatorii primesc înapoi până la 10% din valoarea sumei donate recurent.

Echipa Donează cu Pago

258 Comments

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU