Cauzele Donează cu Pago devin realitate doar cu donația ta. Vei ajuta un copil să rămână alături de familie sau poate contribuția ta va merge către meditații și experiențe pentru copii instituționalizați? Vei ajuta un animal sau vei facilita accesul la servicii de sănătate unei persoane din mediul rural? Vei contribui la un București fără hărțuire sexuală sau la o capacitate mai bună de salvare a oamenilor dispăruți? Sau, poate, vei alege să contribui pentru toate?


Pentru aceste cauze și nu numai, poți dona cu Pago #rapid și #fărăcosturi, în stilul tău:

 în aplicația Pago, unde donațiile recurente aduc puncte Pago, care pot fi folosite pentru alte donații, pentru plata facturilor și a altor tipuri de plăți;

din browser, de pe doneaza.pago.ro/cauze/;

în curând, de pe siteul fiecăruia dintre cele 15 ONG-uri.

DONEAZĂ

Ne dorim foarte tare să tragem linie peste un an și să fi adunat cei peste 450.000 de euro necesari pentru a face realitate cele 15 cauze care fac mii de povești mai bune.

Donațiile se pot face din aplicație sau din browser, iar aplicația permite donații recurente, precum și donarea punctelor Pago, primite în aplicație de către toți utilizatorii activi. Funcționalitatea a fost dezvoltată cu scopul de a vă oferi o experiență cât mai bună, pornind de la realizarea donației și până la informarea periodică despre progresele proiectelor pentru care ai donat și modul în care au fost folosiți banii.

DONEAZĂ PRIN APLICAȚIA PAGO

Cauzele sunt diverse – de la prevenirea separării copilului de familie, la meditații și experiențe pentru copii instituționalizați, accesul la servicii de sănătate prin caravane medicale, la creșterea numărului de câini salvare sau ajutorarea animalelor fără stăpân.

Știm că doar prin donațiile noastre aceste 15 cauze pot prinde viață, iar promisiunea noastră este de a oferi un instrument cât mai eficient pentru strângerea de donații – mai rapid, simplu și fără costuri. Împreună, putem fi o forță și putem avea grijă de societatea în care trăim.

Spor la donat!

Echipa Donează cu Pago

Share

SHARE THE GOOD NEWS WITH YOUR FRIENDS

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU