“În ultimul an am ajutat câteva sute de oameni să își ducă animalul la doctor.” (Anca Georgescu, TAC.social din Cluj-Napoca)

“Am ajuns la 5.300 de beneficiari din 13 județe.” (Alexandra Tînjală, inițiatoarea Our Big Day Out)

“Am discutat cu peste 3.500 de elevi despre ce a însemnat perioada comunistă și ce putem învăța.” (Ciprian Cucu, Forum Apulum din Alba-Iulia)

“În ultimii ani am susținut peste 10.900 de tineri, de copii și de vârstnici.” (Ania Nedelcu, United Way România)

“Am închis 56 de orfelinate.” (Nicoleta Marcu, Hope and Homes for Children)

Într-un material susținut de Donează cu Pago, Recorder a încercat să explice amploarea sectorului neguvernamental din România și care este contribuția sa la dezvoltarea societății.

Vorbim despre zeci de mii de organizații active, care desfășoară proiecte în domenii diverse: de la educație, la sănătate sau sport, artă și cultură, drepturile omului sau protecția biodiversității și nu numi. Mai bine de jumătate dintre acestea lucrează exclusiv cu voluntari, așa cum este exemplul Our Big Day Out, parte din Donează cu Pago, care de 14 ani ajută copii și tineri din centrele de plasament sau bătrâni aflați în situații de vulnerabilitate. De altfel, fiecare dintre cele 15 cauze lucrează, într-o măsură mai mică sau mai mare cu voluntari.

În același timp, vorbim despre milioane de donatori, oameni care aleg să contribuie cu timp, experiență, produse și chiar bani, fie că sunt donații cash, prin sms sau prin diverse platforme de fundraising. Iar rezultatele sunt pe măsura ajutorului primit. Din fericire, din ce în ce mai multă lume alege să doneze.

Imaginea completă în materialul Recorder:

Prin Donează cu Pago susținem demersurile de strângere de fonduri a 15 organizații care contribuie la o societate mai bună. Nu știm dacă este mult sau puțin, dar este lucrul la care ne pricepem cel mai bine – plăți rapide și sigure.

Oricine poate face o donație necomisionată la www.doneaza.pago.ro/cauze, iar cei peste 100.000 de utilizatori ai aplicației Pago au posibilitatea de a face donații alături de alte plăți ce țin de utilități, taxe și impozite locale, plata întreținerii sau asigurări. Aceștia pot dona și punctele electronice Pago, primite ca recompensă pentru diverse acțiuni în aplicație. Mai mult, la donațiile recurente din aplicație, utilizatorii primesc puncte însumând până la 10% din valoarea donației. În primele două săptămâni au fost donați peste 11.000 de lei pentru cele 15 cauze.

“Vrem să facem o campanie de conștientizare la nivelul Bucureștiului pe tema hărțuirii sexuale” (Elena Samoilă, Centrul FILIA)

“Sperăm să mărim numărul de câini de căutare și salvare civili, de la aproximativ 20 în toata țara la 50.” (Vlad Popescu, Clubul Câinilor Utilitari)

“Vrem să mărim numărul de caravane medicale din toată țara.” (Andreea Munteanu, Caravana cu Medici)

Acestea sunt doar câteva dintre cele 15 cauze Donează cu Pago. Leu cu leu, fiecare donație primită înseamnă un bine devenit realitate.

Tu ce cauză vei ajuta să prindă viață? Răspunde printr-o donație la www.doneaza.pago.ro/cauze

Echipa Donează cu Pago

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Share

SHARE THE GOOD NEWS WITH YOUR FRIENDS

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU