Perioada înscrierilor s-a încheiat și trebuie să vă spunem că suntem impresionați de numărul organizațiilor înscrise, dar mai ales de tot ceea ce faceți în cele peste 35 de județe în care vă desfășurați activitatea.

În cele patru săptămâni deschise înscrierilor, 150 de organizații s-au înscris, dintre care 135 sunt aplicații eligible și complete. Aceste organizații au sediul în București (65) dar și Cluj (12), Brașov (10), Ilfov (8), Timișoara (5) și în alte 23 de județe. Mai bine de jumătate desfășoară proiecte la nivel național.

Dintre acestea, 34% au fost depuse la categoria Social, 27% la categoria Educație, 17% la categoria Sănătate și sport, 12% la Altele și 10% la categoria Participare civică.

Conform regulamentului, criteriile de departajare și jurizare sunt:

– motivația clară de participare în acest program;

– claritate asupra liniilor bugetare către care vor fi direcționați banii donați prin aplicație și transparența ulterioară în fața donatorilor;

– activitățile anterioare ale ONG-ului;

– prezența în (social) media și abilitatea de a comunica cu alți stakeholderi;

– nu în ultimul rând, cauza/cauzele propuse.

Vă mulțumim pentru încredere și abia așteptăm să vă prezentăm cele 25 de finaliste alese de către juriul format din Alina Kasprovschi (Fundația Comunitară București), Cătălin Crețu (General Manager Visa România, Croația, Slovenia, Malta), Elena Stancu (teleleu.eu), Florin Ghindă (România Pozitivă), Iuliana Rada (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile), Mădălina Dina (Banca Transilvania), Radu Gramatovici (Facultatea de Matematică-Informatică, Universitatea din București), Raluca Ion (Republica.ro), Vlad Mixich (expert în politici de sănătate) și Adrian Cighi (Pago).

Mai multe detalii despre juriu aici.

Ne reauzim pe 21 august, atunci când vom da startul votului public!

Echipa Donează cu Pago

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Share

SHARE THE GOOD NEWS WITH YOUR FRIENDS

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU