Medicină veterinară socială pentru câini singuri (comunitari)

Aceasta este pagina dedicată ediției 1 a Donează cu Pago. Dacă vrei să faci o donație prin Pago pentru TAC.social, te așteptăm aici.

Cui donezi?

TAC e prima organizație de medicină veterinară socială din România. Suntem medici veterinari, sterilizarea e nucleul muncii noastre medicale și oferim comunității:

  • sterilizări și medicină veterinară generală pentru animale singure, făcută și plătită integral de echipa noastră;
  • sterilizări și medicină veterinară generală cu preț social pentru animale ale căror proprietari au venituri modeste;
  • sterilizări & medicină veterinară generală cu preț social pentru asociații de protecție a animalelor și administrații publice locale.
Echipa TAC e formată din 4 medici veterinari, 1 asistent veterinar și un director de strategie, comunicare și advocacy. Salariile echipei angajate și evoluția în timp a acestora sunt publice și se află aici. Rapoartele de gestiune ale TAC. se află permanent aici.
De ce sterilizare? Sterilizarea e singura metodă eficientă și civilizată de control al populației de câini. Ei i se opune uciderea în masă, eronat numită la noi eutanasiere. În România, din 2013, sterilizarea oricărui câine fără certificat de origine (pedigri) e obligatorie prin lege. Această lege e cronic neaplicată și, în mare parte, e necunoscută chiar autorităților care trebuie să o aplice.

More

De câți bani avem nevoie și cum vom folosi donațiile voastre?

Fondurile strânse prin Donează cu Pago sprijină programul medical gratuit care cuprinde sterilizări, chirurgie generală și tratamente pentru câini singuri (fără proprietar) și pentru câini ai căror proprietari au situații financiare precare. Echipa medicală TAC sterilizează cu metoda chirurgicală minim invazivă key-hole (gaură de cheie): incizia e minusculă, recuperarea e ușoară și rapidă. Amănunte, aici.

Obiectivul nostru e să acoperim o parte a costurilor medicale lunare ale asociației: ne-am propus să strângem aici 25.000 într-un an, adică 2000 lei în fiecare lună. 5000 lei poate însemna 30 de sterilizări fără complicații sau tratamentul unui singur pacient, cum a fost Foca Tedi. 8000 lei înseamnă 50 de sterilizări sau că aveți deja încredere în noi și putem face și pentru alți câini ce am făcut pentru Tamara. 12.000 lei vor însemna 80 de sterilizări sau că pacienți ca Marina nu mai mor singuri.

More

Ce alte proiecte a mai dezvoltat acest ONG?

TACvocacy În 2017, am început și activitatea de advocacy pentru drepturile animalelor. Programul nostru central – #scrisorileTACpentrufapte – luptă împotriva comerțului online – ilegal și haotic – cu câini, în România. Pentru ce am realizat până acum, am primit distincția Award of Merit 2018, din partea alianței europene EU Dog and Cat Alliance.

Arpagic Program permanent, gratuit, de sterilizări și îngrijire medicală a pisicilor comunitare. Aventura lui Arpagic a început în septembrie 2018 și continuă neîntreruptă de atunci. Faptele și banii lui Arpagic sunt povestite lunar, în albumul său foto personal.
Întindem aripi Program de voluntariat medical educațional. Găzduim și pregătim studenți la facultăți de medicină veterinară din Cluj-Napoca, din țară sau din străinătate, elevi la licee cu profil agricol, cursanți din programe private care școlesc – din păcate, sumar – tehnicieni veterinari.

Asociația Transylvania Animal Care

Altele

   

50461 Lei
Din suma țintă de 50000 Lei

100% Finanțat

Obiective

5000 Lei
5000 Lei
Obiectiv atins
30 de sterilizări sau tratamente complexe.

Oferim comunității 30 de sterilizări sau tratamentul unui singur pacient ca Foca Tedi: câine tânăr, paraplegic și cu alte nenumărate suferințe. Luni de tratament și un cărucior special i-au schimbat viața. N-ar fi fost posibil în lipsa banilor.

15000 Lei
15000 Lei
Obiectiv atins
100 de sterilizări sau resurse pentru diagnostice complexe

70 sterilizări sau încredere pacienților ca Teodora, câine retezat de tren. Omul care a găsit-o nu și-a permis costul teribil al chirurgiei și tratamentului postoperator. Cu donații, ne-am putut face meseria liniștiți, iar Teo pășește azi cu încredere.

25000 Lei
25000 Lei
Obiectiv atins
160 de sterilizări sau medicină fără condiții

Încă 60 de sterilizări sau nesingurătatea pacienților ca Marina. Pentru Marina, tot ce am putut face a fost să o veghem și să îi ușurăm moartea. E puțin, dar, pentru un câine singur e un minimum de demnitate și liniște niciodată avute.

50000 Lei
50000 Lei
Obiectiv atins
300 de sterilizări și recunoștința noastră

Alună, Doina, Fulguț, Spray, Petruța sunt câțiva din pacienții pentru care am luptat pentru că ați donat. Donează cu Pago e cel mai frumos lucru care ni se întâmplă în acest an și vrem să știți că banii dumneavoastră se transformă în medicină veterinară și în încredere. Vă mulțumim.

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU