Rapid,
Necomisionat,
Transparent.

Pentru că știm că binele are nevoie de susținere, am creat un mod mai simplu și necomisionat pentru a susține cauzele care aduc schimbări bune pentru comunitate: în educație, sănătate, pentru cauze sociale, culturale sau pentru protecția mediului și a animalelor.

UN PROIECT:   
SUSȚINUT DE:           

Necomisionat

COSTURILE SUNT ÎN GRIJA NOASTRĂ

Pago și partenerii săi susțin toate costurile asociate, iar donația merge în totalitate către cauză.

Comunitate

SUNTEM AMBASADORII CAUZEI TALE

Mesajul tău ajunge la peste 180.000 de utilizatori Pago și la alte sute de mii cu ajutorul partenerilor noștri.

Transparență

ÎMPREUNĂ OFERIM TRANSPARENȚĂ

Te ajutăm să comunicăm constant cu donatorii despre progresele proiectelor voastre, principalul lucru cerut de către utilizatorii Pago.

15 cauze se alătură comunității Donează cu Pago

În doar 10 luni de la lansarea funcționalității de donații, peste 200.000 de lei au fost donați pentru cauzele din prima ediție. Pentru șase dintre acestea vei putea dona în continuare prin Pago, chiar și din luna noiembrie, când dăm startul ediției 2. Alte nouă organizații se alătură comunității Donează cu Pago.
VEZI CAUZELE
CRONOLOGIE

Cum funcționează?

ÎN PERIOADA 21 IULIE – 26 SEPTEMBRIE 2020, CELE 15 CAUZE CARE SE VOR ALĂTURA COMUNITĂȚII DONEAZĂ CU PAGO AU FOST ALESE CU AJUTORUL JURIULUI ȘI AL VOTULUI PUBLIC.

În competiție s-a putut înscrie orice ONG înființat de minimum un an și care a avut activitate în ultimele 8 luni, care desfășoară activități în cel puțin unul dintre domeniile: Artă și cultură, Educație, Protecția mediului și a animalelor, Sănătate&Sport, Social.

VEZI FINALIȘTIIFAQ

Juriu

PRIMA ETAPĂ A SELECȚIEI PRESUPUNE JURIZAREA TUTUROR APLICAȚIILOR ELIGIBILE DE CĂTRE UN JURIU FORMAT DIN PROFESIONIȘTI ÎN DOMENII RELEVANTE PENTRU ACEASTĂ COMPETIȚIE.

×

Alina Kasprovschi este membru fondator al Fundației Comunitare București, pe care o conduce de la înființare, din 2011.

Aici, dezvoltă mecanisme de strângere de fonduri, ajută companiile să se implice în comunitate și oferă consiliere filantropică pentru donatori individuali. Are o experiență anterioară de peste zece ani în comunicare și marketing.

Alina crede că singurul viitor optimist al omenirii este cel al comunităților vii și active, care se implică în rezolvarea propriilor probleme.

×

Cu o experienţă semnificativă în domeniul bancar şi al plăţilor electronice, Cătălin Creţu are o expertiză solidă în management şi operaţiuni financiare în mai multe zone geografice.

După ce a studiat la universităţi de renume din SUA şi Europa şi a lucrat la HSBC Bank USA în New York, Cătălin Creţu se întoarce în România în anul 2004, pentru a conduce biroul local al Visa. În calitate de director general al Visa pentru România, Croaţia, Malta şi Slovenia, Cătălin este implicat direct în dezvoltarea şi implementarea planurilor de business şi strategiilor de piaţă pentru Visa în cele patru ţări, coordonarea activităţilor operaţionale în domeniul tehnologiilor de plată şi supervizarea activităţilor de comunicare şi relaţii guvernamentale.

Cătălin deţine un doctorat în Relaţii Internaţionale la New York University, precum şi un M.A. în Afaceri Internaţionale, la School of International and Public Affairs, Columbia University.

×

Florin este trainer și facilitator de procese de învățare: orientare spre soluție, train the trainers, antreprenoriat social, design thinking, managementul echipelor, comunicare.

Florin este de asemenea fondator al site-ului RomâniaPozitivă.ro, prima platformă românească de informatie și educație pozitivă cu aproape 40.000 de articole de bine despre România încă din 2006.

×

Iuliana Rada este director de program la Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, unde acoperă zona de comunicare și dezvoltare de programe pentru sectorul neguvernamental.

Este pasionată de modul în care ONG-urile cresc și își amplifică activitatea, spre binele comunității și al beneficiarilor lor. Câteva dintre evenimentele și programele pe care le-a coordonat sau în care a fost implicată sunt ONGFest (festivalul ONG-urilor), Gala Solidarității Internaționale, Programul de finanțare În stare de bine sau Știri.ong, portalul de știri de bine despre sectorul ONG, inițiative civice, ONG-uri, campanii de CSR, finanțări și multe altele.

Alina Kasprovschi

Director Executiv, Fundația Comunitară București

Cătălin Crețu

Director General, România, Croaţia, Malta şi Slovenia Visa Europe

Florin Ghindă

Fondator România Pozitivă

Iuliana Rada

Director de program, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile

×

Mădălina coordonează zona de sponsorizări și CSR în cadrul Băncii Transilvania. Este absolventă de Psihologie în cadrul UBB Cluj Napoca și are experiență atât în domeniu – terapie comportamentală ABA, dar și ca Specialist Resurse Umane și Marketing.

“Atât prin ceea ce fac acum cât și prin experiența anterioară am interacționat și activat în cadrul ONG-urilor, iar prin faptul că acum sunt implicată în acest proiect mă bucură foarte tare”.

×

Mirabela Amarandei este cercetător doctorand la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și director al Direcției de Orientare Strategică și Politici Publice în cadrul Universității din București. Deține o experiență bogată în politici educaționale și comunicare publică.

În 2016 a fost purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației și consilier al ministrului, fiind implicată în proiecte și procese care au vizat îmbunătățirea sistemului de educație preuniversitar și superior din România. Anterior, a lucrat în instituții publice centrale, având atribuții în analiza și elaborarea de politici publice în domeniul educației și al cercetării.

×

După mai bine de 10 ani de jurnalism financiar în care a acoperit numeroase aspecte ale economiei locale, Răzvan s-a atașat de ecosistemul startup-urilor FinTech din România, contribuind activ la dezvoltarea acestei nișe, atât prin intermediul conferinței și platformei Future Banking, cât și prin consultanță acordată pe zona de copywriting și storytelling, astfel încât, prin puterea cuvintelor, mesajele startup-urilor să conecteaze și genereze conversii.

×

Ştefan este un antreprenor cultural interesat de dezvoltarea orașelor.

Este director al Centrului Cultural Clujean, ONG de cultură și dezvoltare urbană care are ca membri 95 de organizații și instituții culturale, universități, cluburi și clustere de afaceri, asociații ale societății civile, administrația locală și județeană și care este reponsabilă de un vast program cultural pentru dezvoltarea Clujului și a regiunii.

A fondat Asociația Fapte, organizatoare a festivalului Jazz in the Park și a altor evenimente culturale cu impact în comunitate, și Asociația Nord, organizație de dezvoltare comunitară înfiinţată la Darabani, oraşul său natal din Moldova. A fost președinte al AIESEC Cluj-Napoca și a pus bazele filialei locale a Junior Chamber International. În 2008 JA-YE Europe l-a numit „Tânărul Antreprenor al Anului în România”, pentru ca în același semestru organizația sa să dea faliment. De atunci și până azi nu a mai adunat nici premii și nici falimente semnificative.

Crezul său personal este că oamenii pot fi ceea ce îşi doresc să fie.

Mădălina Dina

Specialist CSR, Banca Transilvania

Mirabela Amarandei

Expert în educație

Răzvan Enache

Business Development Manager, Wall-Street.ro și fondator „r10e FinTech”

Ştefan Teişanu

Director, Centrul Cultural Clujean

×

Dr. Vasi Rădulescu face educație medicală pe paginile de Facebook, pe proiectul Leapșa de Sănătate, precum și în cele șapte cărți scrise. A fost ales cel mai bun medic comunicator în anul 2018 de către asociația COPAC, a fost inclus în 100 de oameni pentru România de mâine de către publicația Decât o Revistă și face parte din selecția de personalități incluse în albumul 30 de ani de sănătate în România, proiect aranjat de IQvia. Dincolo de aceste titluri, mai important este faptul că scrie pe înțelesul tuturor, explicând lucrurile din medicină, bătând moneda pe importanța prevenției, promovând conceptul de educație medicală de care avem atât de mare nevoie cu toții.

×

Adrian este co-fondatorul Pago, aplicația fintech care a ajuns la peste 180.000 de utilizatori activi și peste 3,5 milioane de facturi plătite în aplicație.

Înainte de a fonda Pago, Adrian a lucrat timp de 12 ani ca analist de investiții și manager de portofoliu, mai ales în cadrul biroului din București al Franklin Templeton.

La Pago este responsabil de Business Development, Vânzări, Marketing, Suport și Operațiuni.

Dr. Vasi Rădulescu

Medic specialist, scriitor, antreprenor

Adrian Cighi

Co-fondator și CEO Pago

Articole din Blog

Vești proaspete despre ONG-urile partenere, despre societatea civilă și despre Donează cu Pago.

Vezi Toate articolele —›

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU