Emoții constructive, voie bună, conversații cu sens și planuri mari pentru următorul an.

Cam așa putem descrie prima întâlnire a echipei Donează cu Pago, formată deopotrivă din cele 15 ONG-uri selectate de voi, echipa Pago și colegii de la Fundația Comunitară București, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și Banca Transilvania.

Ne-am întâlnit cu toții pe 17 septembrie la NOD Makerspace, pentru a începe pregătirile pentru lansarea efectivă a donațiilor:
– în aplicația Pago
– pe acest site
– pe site-urile fiecărui ONG în parte.

La eveniment au participat aproximativ 50 de persoane – reprezentanți ai partenerilor, ai celor 15 ONG-uri, membri ai jurului. Am petrecut peste 8 ore discutând despre implementarea tehnică, comunicare, dar mai ales cunoscându-ne.

Fiecare dintre cele 15 ONG-uri și-au prezentat cauzele și planul de strângere de donații prin Pago.

Iuliana, Adrian și Alina au făcut parte din juriul Donează cu Pago, dar au și pălăria de oameni care, prin organizațiile lor, fac Donează cu Pago realitate. Moderați de către Delia, aceștia au discutat despre munca de jurizare și planurile de viitor și nu numai.

Adrian și Alex, co-fondatorii Pago, aplicația care va găzdui donații fără costuri și la fel de rapide precum plata utilităților. Pe 17 septembrie, 11 dintre cei 21 de colegi din biroul din București au lucrat remote pentru a putea participa la eveniment.

Mai multe imagini de la întâlnirea #DoneazăCuPago, aici.

Pentru lansarea efectivă a acestei funcționalități, avem ceva muncă de făcut – conținut, dezvoltare, testare. Estimăm că în jurul datei de 10 octombrie vom spune START DONAȚII.

#StayTunned #DoneazăCuPago

 

Echipa Donează cu Pago

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Share

SHARE THE GOOD NEWS WITH YOUR FRIENDS

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU