Tratamente, chirurgie generală și sterilizare pentru câini singuri (fără proprietar)

Acoperirea parțială a costurilor programului nostru medical gratuit de la cabinetul veterinar social TAC

Cui donezi?

TAC este prima organizație neguvernamentală de medicină veterinară socială din România. Oferim:

  •  medicină veterinară pentru animale singure (făcută și plătită integral de echipa noastră)
  •  medicină veterinară pentru animale ale căror proprietari au venituri reduse (cu preț social, 20-80% mai mic decât al pieței veterinare obișnuite)
  • medicină veterinară pentru asociații de protecție a animalelor (costuri reduse, subvenționate de TAC)
Echipa TAC e formată din 3 medici veterinari, 1 asistent veterinar și un director de strategie, comunicare și advocacy. Salariile echipei angajate și evoluția în timp a acestora sunt publice și se află aici.

More

De câți bani avem nevoie și cum vom folosi donațiile voastre?

Ne-am propus ca fondurile strânse prin Donează cu Pago să fie destinate nu unui proiect, ci programului nostru medical gratuit de la cabinetul veterinar social TAC: programul înseamnă tratamente, chirurgie generală și chirurgie a sterilizării pentru câini singuri (fără proprietar).

Obiectivul nostru este să acoperim o parte a costurilor medicale lunare ale asociației, respectiv aproximativ 1500 lei lunar – 18.000 lei/an, bani care să acopere parțial costurile medicale pentru animalele singure care ne sunt pacienți.
Cheltuielile administrative vor fi de 5-15 % din costurile totale.

More

Ce alte proiecte a mai dezvoltat acest ONG?

La munca medicală am adăugat, în 2017, activitatea de advocacy pentru drepturile animalelor, pe care am numit-o #TACvocacy. Programul nostru central de advocacy luptă împotriva comerțului online – ilegal și haotic – cu câini, în România. Pentru ce am realizat în acest domeniu, am primit, în anul 2018, distincția Award of Merit 2018, din partea alianței europene EU Dog and Cat Alliance.

TAC a creat programul de voluntariat medical «Întindem aripi», dedicat studenților la facultăți de medicină veterinară, elevilor la licee cu profil agricol și cursanților din programe private care pregătesc sumar tehnicieni veterinari. În prezent, ne bucurăm să avem în program 38 de studenți mediciniști și 12 voluntari pentru activități nonmedicale.
În 2016, asociația a deschis cabinetul veterinar social TAC SRL, gândit ca formă de autofinanțare a TAC ONG și e modul nostru de a ne face meseria permanent.

More

Asociația Transylvania Animal Care

Altele

   

ALEGE CAUZA
Ai ales această cauză. Finalizează votul din Pagina de vot.

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Share

SHARE THE GOOD NEWS WITH YOUR FRIENDS

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU