Anul acesta, Giving Tuesday devine Săptămâna Generozității, între 1 și 8 decembrie, iar noi suntem onorați să ne alăturăm campaniei Giving Tuesday Romania și anul acesta.

#puneinimă și hai pe siteul Giving Tuesday România, unde găsești cel puțin patru modalități de a te implica:

? Donează sânge – descarcă aplicația Donorium și programează-te să donezi sânge la cel mai apropiat centru de transfuzii. La o singură donare, sângele colectat de la o persoană poate salva până la trei vieți. Este nevoie constantă de sânge, mai ales în această perioadă critică.

? Fă o donație în bani – Donează cu Pago. Alege cauza preferată, donează fără costuri, iar noi te ținem la curent cu progresul cauzei alese. Poți face astfel o diferență pentru familiile vulnerabile, pentru sectorul cultural, pentru animalele aflate în dificultate și nu numai.

? Dăruiește-ți ziua pe Galantom. Chiar dacă este mai dificil să vă reuniți offline, strânge-ți prietenii în online și sărbătorește-ți ziua pe Galantom.ro.

? Fă voluntariat. Alege dintre inițiativele înscrie pe site-ul GivingTuesday sau vezi inițiativele de pe Fă Bine.

 

Despre Giving Tuesday

GivingTuesday pune în valoare generozitatea oamenilor și puterea de comunicare a social media, aducând împreună ONG-uri, instituții publice, companii și oameni de bine pentru a încuraja implicarea în comunitate.

Mișcarea se sărbătorește în ultima marți din luna noiembrie sau prima marți din luna decembrie, ziua în care te invităm să fii alături de noi, să dăruiești, să faci voluntariat, să te implici în comunitatea din care faci parte și să îți îndemni prietenii să facă la fel.

Milioane de oameni din toată lumea, indiferent de etnie, religie, cultură, status social se alătură pentru a sprijini cauzele în care cred și comunitățile în care trăiesc. Fiecare act de generozitate contează, dar acestea au și mai mare însemnătate și impact când dăruim împreună.

Echipa Donează cu Pago

Distribuie

ÎMPARTE VEȘTILE BUNE CU PRIETENII TĂI

Abonează-te la Newsletter!

PENTRU MAI MULTE VEȘTI BUNE ÎN INBOX-UL TĂU